Описание

Маркерная точка:

Подходяща за повечето модели-тази на капака на стартера е подходящ за 99% от модели, подходящи за украса на интериора на автомобила и даване на вашия автомобил от висок клас. преди да поръчате, моля, уверете се, че вашият размер стартер спирка.

Висококачествен метален материал - капак на стартера с един ключ е направена от висококачествен материал от с сплав, не е деформиран, на капака на стартера на колата е полиран покритие по цялата повърхност на метал, устойчива на надраскване, трайна и деликатен на допир.

УНИКАЛЕН ДИЗАЙН - Извивка на капака на стартера може добре отговарят на бутона на вашия автомобил, за да актуализирате индивидуален интериор на колата си, да придадат на автомобила по-луксозен и специален нов вид.

СИГУРНА ЗАЩИТА - покритие бутон за стартиране на автомобила също може да защити вашето бебе от неволно докосване на бутон за стартиране на автомобила.

ЛЕСЕН МОНТАЖ - без модификации, никакви тренировки, просто отклейте и залепете, неразрушающая инсталиране, не засяга оригиналната бутон за стартиране на автомобила и ви дава допълнително усещане за тържественост.

Описание:

Материал: Цинк сплав + Планински кристал

Размер: около 4,5*4,2 см

Цвят: червени очи, черни очи

Пратката включва:

1 * Капак бутон за стартиране и изключване на двигателя

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различава от цвета на изображението.

Моля, позволете 0-1 см различно от ръчно измерване.

  • Произход - Континентален Китай
  • Тегло на продукта - 31g
  • Брой - 1 бр.

Тагове: ела nintendo switch, капак на превключвателя despard, l старт бутон за спиране, зелеви лехи, детски легла, приспособление за кола marvel, несигурни панталони, коприна кола, бутон ec7, бутонът за стартиране, спиране cardot, бутон за стартиране на piaggio

Коментари:


Migueangegon (2023-01-02)
добре

Kentor Live (2022-08-09)
Харесва ми този протектор за копчета

Свързани продукти

Всички на любимите си под този

  • Разпродажба

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин! Качеството е на първо място с най-доброто обслужване. всички клиенти - наши приятели.Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!Материал: Полиестер Цвят: черен

expand_less