Описание

Забележка

Поради измервания, направени на ръка, моля, оставяйте малки отклонения в измерения.

Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, заснет на снимката.

Тегло на продукта

88G

Размери на продукта

(Д х Ш х В)

18 × 10 × 3 см/7,1 х 3,9 х 1,2 см

Съдържание на кутията

Комплект метални ломов от части 6 × 1

Материал

Въглеродна стомана

Технически характеристики

Висококачествени материали

Изработен е от въглеродна стомана, издръжлив и гъвкав.Инструмент е добре изработен с ергономична дръжка от ABS-пластмаса, която не се плъзга за по-плавно използване и осигурява по-голямо усилие при управление, без да причинява вреда на ръка.

Лесен за носене

Лек, компактен дизайн преносим монтировочного инструмент, компактни размери улесняват управление, можете да го сложите в джоба, им е лесно да се ползват навсякъде.

Няма и следа от разглобяване

Той не оставя никакви следи след разглобяване и повторно сглобяване, а също така може да се използва за почистване от прах и отломки, в средата на всяка тясна цепка.

Силна практичност

Обоюдоострая конструкция с остри връхчета ви позволява лесно да ги поставите в малки прорези и всякакви трудни места, както и малка дълбочина няма да навреди на детайлите вътре. Комплект от шест предмети с 12 остриета за всяка ситуация ремонт!За всички свои битови нужди.

Широк спектър на приложение

Този инструмент за ремонт на електроника може да се използва в iPhone, телефони Galaxy, Kindle, iPad, таблети, MacBook, часовници, слънчеви очила, лаптопи, игрови конзоли и други електронни устройства.Това също помага за изтриване на плоски екрани с мобилни устройства по време на ремонт.

Основни характеристики

Отличен за отваряне

Лесно се отваря, просто имат нужда от малко енергия, за да я чуя вашия екран или капакът ще се отвори.Лесно и без усилие, намирайки се в помещението, той работи добре.

Вие сте все още в недоумение, какво и как сами да се замени батерия?

Откажете се от насилие, демонтаж, спестете усилия, за да отворите различни малки предмети, за 3 секунди, преместете вас в микроскопичен свят електронно оборудване!

  • Търговска марка - ЛУНЕН БИФФИ
  • Произход - Континентален Китай
  • Материал - Чугун

Тагове: поддевающий винил инструмент, чугун мъниста, инструмент koso, титан лом, Великобритания, електронни електроинструменти, скрап hl2, несигурни панталони, автоматично ръчни инструменти, кутия за инструменти leoncino, метална шина a959

Коментари:


Maks Makarskii (2022-09-30)
ВСИЧКО е в ред.

Свързани продукти

Всички на любимите си под този

  • Разпродажба

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин! Качеството е на първо място с най-доброто обслужване. всички клиенти - наши приятели.Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!Материал: Полиестер Цвят: черен

expand_less