Описание

Тази тренировка Punch Локатор представлява регулируема ограда, което осигурява прецизно подравняване на пробиване идеална за обработка на дървесина.Самият проводник е анодированную повърхност, специално разработена за защита от корозия.Стоманени направляващи осигуряват точното подравняване при пробивни, за да се получи идеално разположени дупки в гардероба си.Безспорно, този инструмент е лесен за използване и ще може да подобри своите проекти, също е отличен дърводелец.

възможности:

✅ СПЕСТЯВАНЕ на ВРЕМЕ: няма нужда от повторно измерване при пробивни, кука се намалява времето за инсталиране на оборудване на 70%.

✅ Е изработен от висококачествена неръждаема стомана, алуминий и ABS-пластмаса.Това може да ви даде достатъчна интензивност и по-дълъг живот.

✅ Быстросъемный ръководство блок за тренировки опростява настройката.

Закалена стомана с дебелина 5 мм и ще помогне за премахване на грешки при пробивни с дупка за тренировки.Идеално за всички строители, специалисти и краснодеревщиков.

Пакетът включва:

1 Х Употреба за пробиване с локатором удар.

  • Използването на - Пробиване на дърво
  • Произход - Континентален Китай
  • Удобства за самостоятелно приготвяне - Дървообработване
  • Тип - Местоположение на сондажни длета
  • Сертифициране - CE
  • Търговска марка - исфридай

Тагове: месингови автомобилни инструменти, отвертка за дървообработване, бормашина за нокти manucur, тренировка за нокти мини маус, начини на дървообработващи инструменти, тренировка с регулируем границата на действие на адаптер, вестници krek дограма, слънчеви очила kdeam, инструменти за работа с дърво, шкаф за инструменти испания

Свързани продукти

Всички на любимите си под този

  • Разпродажба

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин! Качеството е на първо място с най-доброто обслужване. всички клиенти - наши приятели.Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!Материал: Полиестер Цвят: черен

expand_less