Описание

подмяна на 11,6 За HP ProBook X360 11 G1 EE LCD Led Дисплей + Сензорен екран Дигитайзер В Събирането панел модул за обучение лаптоп

Забележка: стоките се доставят от завода в различно време, така че номер партньор може да се различава от картинката, която сме си поставили. но, моля, не се притеснявайте, и двете са съвместими, и двете с добро качество.

Ние предлагаме услуга на поръчка за доставка на спад, ние също приемаме на едро поръчка, заповядайте, за да поговорим за най-добра цена.

Политика на плащане

* Плащането трябва да бъде направено в рамките на 5 работни дни след поръчка.В противен случай клиентът ще бъде обявен в несъстоятелност Участник.

Политика доставка

* Ние работим с най-големите спедитори: FedEx, и EMS (международни колетни / поща, ако услугата EMS не е наличен).

* Всички закупени стоки ще бъдат напълно тествани и доставени в рамките на 2 работни дни, ако плащането ще се извършва (пн-Пт).

* За всички международни пратки, купувачът носи отговорност за всички митнически такси, тарифи, мита и вносни такси или други скрити такси, такси не са включени в цената на доставка или цена на продукта.

* Всички продукти ще бъдат опаковани в добри ръце с най-голямо внимание обаче е силно препоръчително да са сигурни, доставка, поради крехкостта на продукти.Ние не носим отговорност за загуба, щети или друго непредвидимо унищожаването на всички стоки по време на превоз, с изключение на случаите на осигуряване за доставка.

Правила за връщане

* Всички стоки могат да бъдат върнати в рамките на 7 дни след получаване на пратката за връщане (чрез PayPal), ако пратката не се отварят.Купувачът трябва да поеме отговорността за разходите за двупосочен доставка.

* Всички върнати стоки, трябва да бъде в първоначалното им състояние, всеки използван продукт не подлежи на връщане и размяна.

* За всички възстановявания изисква се номер на разрешение за връщане на продукт (РСО).Без номера на РСО връщане не бъде приет.

* Ние ще обработим вашето искане за връщане на парите в рамките на 48 работни часа и ще ви изпратим номер на РСО и адрес за доставка на върнати стоки.

* Ние приемаме само в оригиналната опаковка.Моля, уверете се, че продукта не е с изкуствени щети

Коментари

Вашето удовлетворение е нашата цел, вашето мнение е много важно за нас.Ако сте доволни от нашите продукти

и поддръжка, моля, не забравяйте да оставите положителен отзив с всички 5 звезди.

Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси по отношение на стоки, които не сме включили в нашия магазин.

Моля, свържете се с нас чрез имейл www.tuptupbikes.eu.Ние вярваме, че всеки проблем може да бъде решен чрез открита и приятелска разговор.

Не можете да намерите даден продукт в нашия магазин?

Много храни не са посочени в списъка, за повече информация, можете да се свържете с нас по всяко време.

Моля добавете нашия магазин в качеството си на "Любим на продавача" и хайде отново.

  • Търговска марка - ЕКРАН EPSSCREEN
  • Съвместим Марка - HP/Compaq
  • Тип на компонент - Докосване
  • Прилагане - Лаптоп
  • Размер - 11.6
  • Разделителна способност - 1366*768
  • Номер на модела - За HP ProBook X360 11 G1 EE
  • конектор за led екран - 30

Тагове: секс-кукла с цици от папая, замяна клавиатура hp omen, hp probook скинове, корпус клавиатура, сензорен екран, светлина 15 инча 90 W, ултра тънък лаптоп 15 инча, плик hp probook, кабел elfin eg10 eg11, hp probook дръжка, филмът hp probook x360 133

Свързани продукти

Всички на любимите си под този

  • Разпродажба

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин! Качеството е на първо място с най-доброто обслужване. всички клиенти - наши приятели.Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!Материал: Полиестер Цвят: черен

expand_less