Описание

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% оригинални и с безплатна гаранция след продажбата.Той е направен от неръждаема стомана, за нас е необходимо да се мият повече време, използвайте алкохол и алкохолни напитки за миене на тази колба.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ: Тези колби by са изработени от висококачествена неръждаема стомана, което гарантира, че вашият опит ще остане най-добрият от година на година.Нетоксичен, антикоррозийный и антикоррозийный продукт.Удобна за захващане матово черно колба с обем 8 грама, фуния за лесно използване.

ЕЛЕГАНТЕН И УНИВЕРСАЛЕН - колба с обем 8 унции ви позволява да съхранявате и се съхранява повече от любимите напитки.Колба Idea от неръждаема стомана за всички дейности на открито като риболов, къмпинг, гребане, Лов, туризъм, каране на опашката и др.

УНИСЕКС И СТИЛЕН ДИЗАЙН: Нашите мат флакони от неръждаема стомана с гравиран толкова добре се вписват в мъжкото джоба си, както и дамска чанта елегантна жена!

100% УПЛЪТНЕНИЕ - всяка колба за уиски с дебелото капак от неръждаема стомана, издържат на налягане на въздуха, сварена и контролира качеството.Капакът се затваря плътно, за да водка, уиски, бърбън или друга любима напитка, която не вытекли и не са били напразно.

Топли съвети за първоначална употреба и инструкции за консервиране:

1. Преди първата съдържанието на колбата се изплаква вътрешната част на чиста вода със сапун.

2. Винаги опорожняйте колба след употреба, не изпускайте силно, да не се загрява на силен огън и не използвайте кисела течност в продължение на дълго време. и изплакнете обилно преди повторното на съдържанието.

3. Не дръжте алкохол в колба по-дълго от 3 дни, а също и внимателно почистете и подсушете, когато той не се използва.

размер: 12,70x12,70x12,70 см

Материал: Неръждаема стомана

цвят: черен

Съдържание на опаковката:

1 * Матово черно вино гърне от неръждаема стомана, 8 грама

1 * фуния

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро/директен поръчка за доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За търговци на едро/директни поръчки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

  • Номер на модела - Бутилка
  • Произход - Континентален Китай

Тагове: набедренная фляжка

Свързани продукти

Всички на любимите си под този

  • Разпродажба

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин! Качеството е на първо място с най-доброто обслужване. всички клиенти - наши приятели.Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!Материал: Полиестер Цвят: черен

expand_less