Описание

Подробна информация за продукта:

Материал: смесен еластан Chinlon Цвят: черен, телесен цвят Размер: свободен размер, един размер (супер еластичен) Подходящ за: Растеж на 150-185 см, тегло по-малко от 80 кг

Някои елементи могат да имат малки несъвършенства стил и цвят, може да не е на 100% отговарят на промените, които виждате тук, например, на екрана на компютъра.Може би това е най-близко съвпадение на снимки.Ако имате някакви въпроси, моля, попитайте!

Доставка и товаро-разтоварни дейности

Ние също продават други продукти, ако имате нужда от други продукти, можете да ни изпратите имейл за да ни каже информация за продукти (брой, цвят и качество на снимките ще е по-добре).Ние ще се изчисли цената и разходите за доставка, ще се опитаме да ви даде по-добра цена.Благодарим ви!

Доставка:

Всички стоки ще бъдат изпратени в рамките на 3-5 работни дни, след получаване на вашето плащане

Ние изпращаме стоки EMS, DHL, UPS, FedEx, TNT или въздушна поща

Безплатна доставка:

? Всички продукти ще бъдат доставени безплатно по Пощата на Китай или Хонг конг поща.

? Това ще отнеме 15-25 работни дни.За Египет, Южна Америка и Русия може да отнеме 25-35 дни, дори повече от местните обичаи и време поща.

? За безпроблемна и бърза изпращане можем да изпращате стоки чрез друг куриер, на нашето решение е окончателно.

? Номер за проследяване ще ви бъде изпратен по електронната поща, след като вашата поръчка ще бъде изпратена.

? Ние не можем да поеме никаква отговорност за всякакви митнически забавяне или данъци. причината е, че времето за доставка зависи силно и се осигурява пощенска услуга.

Информация за купувача:

Ние правим всичко възможно, за да ви осигури най-сигурният и достъпен начин за доставка.Но понякога международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните обичаи /задължения.Ако не сте получили стоката си навреме, моля, веднага се свържете с нас за допълнителна помощ.Благодаря ви за вашето разбиране.Международни купувачите-Моля, обърнете внимание:

а) Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача.

б) Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията /покупки.

Благодарим ви!

Политика на връщане:

Ако стока е несъвместим или повреден, моля, върнете го в продължение на 7 дни.

Моля, пишете на електронна поща за получаване на обратен адрес и подробна информация за пълно възстановяване.

Въпреки това, ще се поемат разходите по възстановяване, ако даден продукт не е бил оспорен.Благодаря

Ако нещо не е наред със стока, която сте получили, моля, не се колебайте да споделите с нас, ние ще направим всичко възможно, за да направи покупките си с нас приятни. ние високо го оценявам, ако получената от вас стока вас, да се задоволи.Благодаря ви много за вашата покупка!

  • Дебелина на - Тънък (Летен)
  • Тип елемент - ПЛЪТЕН
  • стиль2 - По-големи размери
  • Пол - Жени
  • стиль1 - Секси
  • Тип дизайн - Твърд
  • Непристойная снимка - No
  • Номер на модела - Легинсы
  • стиль3 - дамски чорапогащи
  • Секси провокативна - No
  • Материал - Найлон, микрофибър, Акрил
  • Търговска марка - БИВИГАОС
  • стиль4 - Копринени Чорапи

Тагове: бикини omn, чорапи tommy hilfiger, интимни аксесоари бедрата, чорапогащник с принтом y2k, секси пълни чорапогащи, медиите отглеждане, 1d чорапогащник-калъф, модни чорапи за мъдреци, гамаши, сексуална форма, супер прилепнали пуловери

Свързани продукти

Всички на любимите си под този

  • Разпродажба

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин! Качеството е на първо място с най-доброто обслужване. всички клиенти - наши приятели.Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!Материал: Полиестер Цвят: черен

expand_less