Описание

Опаковъчен лист:

1 бр. * Гоблен

Размери 📏 :

90x70 см, 100x150 см, 150x100 см, 150x150 см, 150x200 см, 200x150 см, 230x150 см, 180x230, 180x275 см, 180x320 см

🏆 Най-продаваният продукт

👉 Начин на доставка:

1. Стандартна доставка www.tuptupbikes.eu

2. ePacket

3. DHL (Експресна доставка изисква да си носят товар).

4. Подаване на всички видове начини на доставка за различните страни.Ако искате да посочите начин на доставка, моля, платете цена за доставка.

📨 Въпроси и отговори:

Въпрос: Как мога да купят много стоки и доставка на заедно?

О: Можете да сложите целия приятен продукт в кошницата, да направите поръчка заедно и организиране на плащане.

Въпрос: Не бихте ли могли да изпратите цялата ми поръчка заедно?

Отговор: Да, ние можем.

Въпрос: Можете ли вие да предостави услуга на поръчката по дропшиппингу?

О: Да, ние ще изпратим поръчката в съответствие с вашата заявка, не се включва в комплекта няма фактури или рекламни материали.

Въпрос: Защо поръчка не може да бъде отслежен?

О: Някои страни не са си сътрудничили с поща на Китай, пощенската служба на вашата страна не е представила ни на информация за проследяване във вашата страна.По този начин, той има само информация за проследяване на Китай.

⚠ Моля, обърнете внимание:

Поради измервания, направени на ръка, в действителност може да бъде разликата в 1-3 виж Действителния цвят на продукта може да се различават от цветовете на екрана на компютъра ви.Но разликата ще е малка, благодаря ви за разбирането.

Обратна връзка 📲 :

1. Ако сте харесали нашия продукт, не може ли да ни остави на 5-звезден коментар и го споделя със своя приятел.Вашата благодарност - това е нашата сила, за да се превърне в голяма фирма.

2. Ако не сте доволни от нашите стоки и услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим удовлетворенное решение.

3. Моля, свържете се с нас, преди да отворите спор или да оставят коментари ни с ниска звезда.Обръщение към нас - това е търсене на възможно най-добрия начин за решаване на вашите проблеми, ние ще направим всичко възможно, за да може всеки клиент е доволен.

  • Тип дизайн - Живописният
  • Форма - Правоъгълник
  • Стил - Модерен стил
  • Техника - Тъкани
  • Модел - Боядисана прежда
  • Произход - Континентален Китай
  • Материал - 100% Polyester

Тагове: обеци с гъби със собствените си ръце, гъбични обеци za, истински гъби гоблен, обеци-гъби ръчно изработени, обеци с гъби - поганками, голяма стикер на стената с гъби, ретро декор на кухня с гъби, гъби лампа etsy, лампа с гъби Бил къри, магически калъф с гъби

Свързани продукти

Всички на любимите си под този

  • Разпродажба

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин! Качеството е на първо място с най-доброто обслужване. всички клиенти - наши приятели.Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!Материал: Полиестер Цвят: черен

expand_less