Описание

характеристика:

Изработен е от екологично чист, нетоксичен, висококачествена дървесина.

Това е един чудесен комплект моливи, който можете да използвате за colorization на книги, рисуване, скициране, colorization тайни градини, за създаване на изображения и рисунки от нулата и много други!

Това е страхотна идея за празничен подарък, идеална за насърчаване на креативността.

Равномерно нанасяне на цвят го прави идеален за оцветители за възрастни.Светостойкие, высоконасыщенные пигменти, висококачествени моливи за рисуване за широк спектър от приложения, включително рисуване, оцветяване, рисуване на скици, scrapbooking, рисуване, скициране, запълване на книги-оцветители за възрастни.

Този комплект е много елегантен и е предназначена за художници, така и за начинаещи, подходящ за възрастни и деца.С помощта на тези раскрашивающих моливи сте в състояние да разкрие своите умения за рисуване, да се забавляват с децата си и да реализираме всичките им невероятни идеи, смесване, съчетава и с рисуване на скици!Начертайте почти всичко, което искате.

Спецификация:

опаковка; пластмасова кутия

Цвят; 12 цвята

опаковъчен лист;

Тава за грим с 2 четки

  • Произход - Континентален Китай
  • Брой парчета - Една единица за измерване на
  • Тип - мастило за татуировки

Свързани продукти

Всички на любимите си под този

  • Разпродажба

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин! Качеството е на първо място с най-доброто обслужване. всички клиенти - наши приятели.Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!Материал: Полиестер Цвят: черен

expand_less