Описание

Подробна информация за продукта: Описание: Подробности за копирна машина 0,08 мм коронный жично електрод Вольфрамовая тел за Canon, Ricoh Konica Minolta, Toshiba, Sharp Номер на частта: Подробности за копирна машина 0,08 мм коронный жично електрод вольфрамовая тел за Canon, Ricoh Konica Minolta, Toshiba, Sharp Бележки: Четири, ако 1, ако установите, че информацията за името на даден продукт не съответства на информацията на изображението моля, непременно се свържете с центъра за обслужване на клиенти, за да потвърди верността на избора на продукт. 2. Ако имате въпроси и проблеми, които не можете да разрешите, или ако не можете да намерите това, което ви трябва в този магазин, вие винаги може да се свържете с центъра за обслужване на клиенти. 3, Ако трябва да се изпрати бърза логистика, като DHL, FedEx, SF-Express, можете да се свържете с центъра за поддръжка на клиенти, за да компенсира разликата. 4, След продажба на стоки, ако е установено, че стоката е повредена, външен вид цвят не отговаря, а за модел на стоките е неточна, моля, свържете се с администраторите за обслужване на клиенти до разрешение на спора, тя ще реши проблем за вас.Ръководство за закупуване на:

1. вашето мнение е много важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите чудесен съвет е, ако сте доволни от нашия продукт или услуга.

2. Моля, свържете се с нас, преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка.ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем и остави тук щастливо настроение за пазаруване.

3. Ние не позволяват възстановяване или замяна поради промени мнения.Моля, прочетете всяко описание, дадено като ръководство, преди да направите залог.Независимо от това, че бе взето всяка стъпка, за да се гарантира, че ние сме публикували най-подходящия продукт ще се случаи, когато получавате на стоки, които се различават от описанието.В такъв случай молим ви незабавно да се свържете с нас, за да можем да разреши ситуацията.Вашето удовлетворение е важно за нас и ние ценим вашият бизнес.

Благодарим ви!

  • Тип - Други
  • Напрежение - 110V, 220V
  • Произход - Континентален Китай
  • Търговска марка - Резервни части за Дома
  • Номер на модела - N/A

Тагове: вольфрамовая тел 3 мм, копирни машини okidata, резервирате toshiba, оригинален копирна машина toshiba, изправя вольфрамовый електрод, детайли canon fc, вольфрамовый електрод, звездичка konica minolta, теглене на кабели minolta, база ricoh

Свързани продукти

Всички на любимите си под този

  • Разпродажба

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин! Качеството е на първо място с най-доброто обслужване. всички клиенти - наши приятели.Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!Материал: Полиестер Цвят: черен

expand_less