Описание

За клавиатурата Videojet мембранная клавиатура за Videojet VJ1510 VJ1210 VJ1610 VJ1710 VJ1220 VJ1620 VJ1520 принтер

Описание на продукта:

1. За дълго време на работа имаме по-добри отзиви от нашите клиенти, за това, че клавиатурата е с високо качество.

2. Това е добро качество. може да замените вашия оригинала.

подходящ за

За Videojet 1210,1220,1510,1520,1610,1620,1610 DH, 1710 и т.н

Снимки и рисунки:

Начин на плащане:

Паричните транзакции по поръчка с гарантирано www.tuptupbikes.eu; можете да потвърдим поръчката след като сте получили стоката oder pacakge.по този начин, това може да гарантира безопасността на пари на вашата поръчка.

Доставка:

Внимание: Сега Китай не може да се използва DHL, FedEx, TNT, UPS на руски, ако сте избрали DHL, FedEx, TNT, UPS, ние ще изпратим EMS; в Аржентина, Бразилия, ако сте избрали DHL, FedEx, TNT, UPS, но не за да ни уведомите данъчен номер или CPF или CNPJ и Името на компанията, ние ще ви изпратим по EMS.

1) DHL, TNT, FedEx, UPS обикновено отнема около 5-7 дни, повече или по-малко.Ако за отдалечен регион, това ще отнеме малко повече време; Ако по индивидуална причина на купувача, това ще отнеме малко повече време.

2) EMS обикновено отнема около 6-13 далеч дни, повече или по-малко.Ако за отдалечен регион, това ще отнеме малко повече време; Ако по индивидуална причина на купувача, това ще отнеме малко повече време.

3) Самолетни заминаване поща на Китай/Хонг конг/осъществяване отнема около 20-35 дни, повече или по-малко.

* Обикновено ние изпращаме стоката на купувачите като подарък на по-ниска цена, за да се избегне данък на купувача.Обаче данък се определя от купувача, а не от нас, в различни страни, за различни данъци rate.so, ако всеки данък, след което купувачът трябва да го поеме в себе си.

* Ако по причина, която включва "отказ от подписване на пратката" или "отказ от плащане на данъци" или "причината за изпращане по пощата на страната на купувача" и така нататък.купувачът трябва да поеме всички загуби.Ние сме отговорни за безпроблемна доставка на продукти от Китай, след като стоките ще напуснат Китай, купувачът ще носят цялата отговорност.

Гаранция:

1. Всички продукти са тествани и опаковани в добро състояние, преди да изпратите.

Обслужване на клиенти:

1. Ние гарантираме, че всички наши продукти отговарят на "твърди" в техните описания.Ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиента при всяка завършена нас продажба.

2. Нашите продукти идват директно от завода, няма посредници, няма високи надценки, така че ние можем да осигурим качествени стоки на изключително конкурентна цена.

3. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез имейл или TradeManager, повечето от тях ще ви отговорим в рамките на 12 работни часа.

  • Търговска марка - АНИНКДЖЕТ
  • Произход - Континентален Китай
  • Номер на модела - Клавиатура AY-1510
  • Тип - клавиатура

Тагове: ключ 3 ro 1, ръководство на потребителя videojet 1610, принтер videojet 1510, мембранная клавиатура kt, клавиатура с една мембрана, половината мембрана клавиатура, чип касета videojet v 496, дюза прозрачна водна помпа, екран vostro 1510, керамични детайли на 3d принтер

Свързани продукти

Всички на любимите си под този

  • Разпродажба

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин! Качеството е на първо място с най-доброто обслужване. всички клиенти - наши приятели.Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!Материал: Полиестер Цвят: черен

expand_less