Описание

52 см по-дълги антитеррористическая тактическа маска с черепа, камуфляжная серия, триъгълни, с быстросохнущей хладно дишаща материя, приятна за кожата дишаща впитывающая UV-слънцезащитен ефектът е добър, много практичен за спорт на открито!Технологията на дигитален печат, точността на печат не избледнява [без пукнатини, без мирис и лесен белене тъкани]!Можете да използвате истински CS, спорт на открито, езда на велосипед, риболов и други дискове, слънце, вятър и прах!

Доставка :

Когато правите поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние не гарантираме доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе на скоростта проверка на вашия продукт.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни такси, които могат да се налагат по време на доставка.Ние не возмещаем цената за доставка за отказ от доставка.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите носят отговорност за митнически такси.

Време за доставка:

ВРЪЩАНЕ:

Ние правим всичко възможно, за да обслужим нашите клиенти възможно най-добре.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако продуктите са повредени или изгубени при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние няма да възстановява на купувача пълно връщане на парите, купувачът трябва да се опита да подаде иск в логистична компания, да възстанови цената на щети или загуба.

Купувачът носи отговорност за цената на доставката при връщане на стоката.

Свържете се с нас:

Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа.

Обслужване на клиенти онлайн: от 9 до 18 ч. (GMT + 8) от понеделник до неделя.

Коментари:

Вашето удовлетворение и положителни коментари са важни за нас.Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.

Ако имате някакви проблеми с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.

  • Пол - МЪЖ
  • Дължина Шалове - 60 см
  • Тип елемент - Шалове
  • Номер на модела - 82
  • Отдел име - Възрастен
  • Произход - Континентален Китай
  • Вид На Шалове - Шал
  • Търговска марка - БАОРУЛУК
  • Тип дизайн - С щампи
  • Материал - Polyester
  • Стил - Модни модели

Свързани продукти

Всички на любимите си под този

  • Разпродажба

Здравейте!Добре дошли в нашия магазин! Качеството е на първо място с най-доброто обслужване. всички клиенти - наши приятели.Модерен дизайн, 100% чисто ново с високо качество!Материал: Полиестер Цвят: черен

expand_less